"Hands-on" kaasmaker

Functie

FLANDRIEN is een karaktervolle kaas van eigen bodem. Reeds meermaals werden onze kazen gelauwerd op de World Cheese Awards. Wegens verdere expansie zoeken wij ter versterking van ons productieteam in WERVIK een “hands-on” kaasmaker .

Na een grondige interne opleiding in het productieproces van melk tot kaas zal je instaan voor

de ontvangst van de melk de opvolging van de kaasbereiding de toevoeging van ingrediënten het afvullen in kaasvormen het reinigen van de installatie. Jouw profiel je bent een leergierig en autonoom persoon je hebt interesse voor voeding, hygiëne en kwaliteit als je ervaring hebt in een productie-omgeving is dat een pluspunt je bent een teamplayer je hebt oog voor detail je bent bereid te werken in de vaste avond/nachtploeg Kazen in kelders of droogkamers schikken
Kazen laten rijpen (de kazen omkeren, borsn, macereren, ...) De rijpheid en evolutie van de kazen controleren (chemisch, zintuiglijk, ...) Kazen vormen
Gestremde melk aan de oppervlakte of in een pekelbad zouten Producten volgens kenmerken, besingen en wijze van transport verpakken Melk in een kuip gieten
Melk stremmen Het melken voorbereiden en uitvoeren (uiers wassen, spenen bevestigen, de melk opslaan, ...) Materieel, installaties (kuipen,…) en ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Aanbod een interne opleiding een familiale teamspirit een innovatieve en sterk groeiende KMO een financieel gezond bedrijf aantrekkelijke loonvoorwaarden Solliciteren

en Ghesquiere


 


"Hands-on" kaasmaker
2024-04-26 - 2024-05-21

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: WERVIK
Robert Klingstraat 35
Land: België
Postal Code: 8940
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share